03
mar

NYTT BADHUS BLIR BACTLESS MED ACT SOLUTION

 

Vi erbjuder en verkligt ren miljö för våra gäster som gör livet enklare för vår personal och hjälper miljön, vad finns det att inte gilla med det?
Christian Federspiel, VD, Water & Wellness Flintholm

Under sommaren 2017 öppnade Water & Wellness Flintholm sina dörrar för första gången. Den 6400 kvadratmeter stora, pentagonformade, simbassängen är bland de mest moderna och innovativa i Danmark. Designen är inspirerad från de bästa internationella anläggningarna. Väldokumenterade resultat har lett Water & Wellness Flintholm till att installera pooler helt i stål samt med en sluten krets för vattnet till rutschkanorna – utrustning som är relativt ovanlig i Danmark. Detsamma gäller varmvattenbassängen och hela andra våningen – den välutrustade gymnastiksalen – där eliten av Köpenhamns gymnaster huserar.

Ytterligare ett innovativt steg var att implementera ACT Solution.

Innan invigningen gick Water & Wellness Flintholm all-in och lät behandla anläggningen med ACT CleanCoat®. Inga vanliga kemiska rengöringsprodukter har använts i städningen efter det. ACT ECA System är det enda rengöringsmedlet som behövs i den dagliga städningen.

VD:n Christian Federspiel berättar:
– Det har varit ett medvetet beslut att gå all-in redan från början. På så sätt ger vi vår personal både den enklaste städningen och mest hälsosamma arbetsmiljön vi kan. Dessutom uppskattar verkligen våra gäster den rena och lågbakteriella miljön.

Christian Federspiel

– Förutom den desinfekterande effekten av ACT Solution, är jag extremt nöjd med hela implementeringsprocessen och efterservicen. Det serviceavtal som vi har skrivit är verkligen ett avtal med service. Det har inte funnits några frågor som varit för små eller för stora under implementeringen eller i uppföljningsmötena. När det behövts har ACT.Global snabbt kommit ut till oss med skicklig personal. Jag kan varmt rekommendera ACT.Global och deras ACT Solution till alla idrott- spa- gym- och simanläggningar.

– Vi erbjuder en verkligt ren miljö för våra gäster som gör livet enklare för vår personal och hjälper miljön, vad finns det att inte gilla med det?

Se reportaget från Water & Wellnes Flintholm